Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 44ου ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Οι μέρες για την διεξαγωγή του 44ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. πλησιάζουν και ως είθισται τα περισσότερα πληρώματα περιμένουν τις τελευταίες μέρες της προθεσμίας για να δηλώσουν συμμετοχή. Παρόλα αυτά 20 πληρώματα έκαναν την αρχή την εβδομάδα που μας πέρασε «δείχνοντας» τον δρόμο στους υπόλοιπους. Την αρχή κάνουν δύο ζεύγη αδερφών, οι «Κωνσταντινιδαίοι» με την Citroen ZX Kit Car και οι «Ζαχαίοι» με Renault Clio Ragnotti.

Στην κατηγορία Α7 μέχρι την Κυριακή 04 σεπτεμβρίου συμμετοχή δήλωσαν επίσης οι ΡΟ-ΝΙ – Μαύρος με Peugeot 207 R3, οι Παυλίδης – Κυρλαγκίτση με Citroen DS3 R3, οι Μπεσλίδης – Νάνος με VW Golf III Kit Car, οι Βάτσος – Θεοφανίδης με Renault Clio R3 και οι Τρχίδης – Γεωργούσης Citroen Xsara. Ενδιαφέρουσες συμμετοχές έχουμε όμως και στην Α6, όπου μάχη αναμένεται μεταξύ των Κωνσταντίνου και Περάκη με Peugeot 206 A6+ και στην ΕΑ6 μεταξύ των Γκιόργκη και Δημητρίου με Peugeot 106 αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα στην Α5 συμμετοχή έχουν δηλώσει οι Βελέζης με Toyota Yaris και Κεχαγιάς με Toyota Starlet ενώ στην Ν2 το παρών θα δώσουν οι Αναγνωστάκης με Suzuki Swift Sport, ο Τρύφος και η Μέρμηγκα με Citroen Saxo αντίστοιχα. Στην ΕΕ12, θα απολαύσουμε για άλλη μια φορά το Renault 5T Maxi του μπαμπά και γιού Μανολόπουλου και στην ΕΕ11 θα αγωνιστεί ο Μόσχος με Peugeot 205 Gti.

Τέλος στη Ν4 προς το παρών τα πράγματα κινούνται δυστυχώς νωχελικά και στις συμμετοχές βρίσκουμε τους Τζαμπάζη με Mitsubisihi Evo X και τον Παντελή Τόψη με Mitsubisihi Evo ΙX.

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων καθώς το 44ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι ο τρίτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ραλλύ (αφού δεν έγιναν τα Ράλλυ Ολυμπιακό και ΕΛΠΑ) και αρκετοί πρωταγωνιστές στις βαθμολογίες των κατηγοριών δεν δήλωσαν ακόμα συμμετοχή.

Ο Α.Ο.Θ. ευχαριστεί τον Δήμο Θεσσαλονίκης και Πολυγύρου, την Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών, τις εταιρίες Δ. Τζαμπάζης και την εταιρεία Ζωοτροφών Τριανταφύλλου για την πολύτιμη υποστήριξη στην διοργάνωση του αγώνα. Επίσης ένα ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας Metrosport , Metropolis FM, TV100, Fm 100, XTV, ΑΘΩΣ 100,4, ERT3, Ο.Α.Σ.Θ. και το περιοδικό Auto Τρίτη.

Η προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μας αφορά όλους. Στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 44ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Διάδωσέ το …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου